RING OSS - 08-124 200 34

Mäklare Täby

RING OSS - 08-124 200 34

Mäklare

Hitta ditt nya hem med en erfaren mäklare i Täby.

Dags att byta bostad? Anlita oss som mäklare i Täby när det är dags att sälja villa eller lägenhet i Täby. Vårt engagemang för våra kunder tillsammans med vår goda lokalkännedom gör oss unik i branschen. Vi ser till att du får en smidig säljprocess och att slutpriset blir rekordhögt! 

Kontakta oss så kommer våra mäklare i Täby hem till dig och gör en en kostnadsfri värdering av din bostad!

5 steg till en lyckad försäljning

När du ska sälja bostad i Täby finns en del att tänka på. Vi listar hur en vanlig försäljningsprocess går till och hur vi som erfarna mäklare i Täby hjälper dig som säljare. 

1. Första mötet

Frågorna inför en försäljning kan vara många. Därför handlar valet av mäklare i Täby mycket om förtroendet och tryggheten mellan dig och din mäklare. Vi vet att mäklarbranschen kan se väldigt homogen ut. De flesta fastighetsmäklare följer samma försäljningsprocess men skillnaden mellan dem ligger i detaljerna. Småsaker som inte verkar så viktiga, men som är direkt avgörande för om din försäljning blir riktigt lyckad. Som duktiga mäklare i Täby vet vi vad som är viktigt och är därför väldigt lyhörda både till dig som säljare men också hur det aktuella marknadsläget ser ut. Att ro i land en bra affär och ett högt slutpris är kort fattat ett resultat av noggranna förberedelser, professionellt bemötande, personligt engagemang och en aktivt driven försäljning.

2. Förberedelse och annonsering

Engagerade och pålästa mäklare i Täby ger också trygga spekulanter. När spekulanter känner sig trygga med processen och mäklaren vet vi att det ofta resulterar i bättre bud. Därför vill vi som mäklare i Täby veta så mycket som möjligt om din bostad så att vi kan upplysa köpare om fördelar, verka proaktivt, informera och svara på frågor som kan uppstå.

När det kommer till annonsering av din bostad använder vi oss alltid av kreativa och professionella fotografer. För visste du att spekulanter på webben spenderar 95% av tiden på bilderna? Med den vetskapen kan man lätt förstå varför vi är noga med att bilderna alltid ska se snygga och hemtrevliga ut! Skulle du som säljare vilja ha ytterligare tips och råd vad du själv kan göra inför en fotografering hjälper vi självklart till med detta.

3. Visning

En visning är en inblick i hur livet i villan eller lägenheten kan vara för köparen. Från visningen tar spekulanten med sig intrycket av bostaden och känslan för den fortsatta affären. Som mäklare i Täby vet vi att vårt bemötande och kompetens lägger grunden till det förtroende som kan vara avgörande för priset. Är magkänslan bra så ökar möjligheten till fler och högre bud.

Under en visning frågar vi alla spekulanter efter namn och kontaktuppgifter. Detta för att kunna återkoppla till spekulanter och besvara eventuella frågor i efterhand. Med rätt mäklare i Täby kan man ofta vända en tveksam spekulant till en genuint intresserad köpare.

4. Kontrakt

Normalt sker kontraktsskrivningen en till två veckor efter huvudvisningen. Under en budgivning och inför kontrakttillfället ser vi alltid till att ha en aktiv dialog med både säljare och köpare. Vi vet att du som säljare sitter på helspänn i väntan på en avslutad affär och därför är vi alltid lyhörda och tydliga med vår kommunikation, allt för att du ska känna sig trygg med att affären rör sig framåt. 

5. Tillträde

Tillträde sker normalt cirka tre månader efter kontraktsskrivningen. Exakt datum och tidsperiod kan självklart bestämmas mellan säljare och köpare. Om du är nöjd med din försäljning med oss så är det finaste betyget du kan ge att anlita oss som mäklare i Täby även nästa gång du ska flytta. Vi finns med och hjälper dig både köpa och sälja din bostad i Täby.