RING OSS - 08-124 200 34

Mäklare Täby

RING OSS - 08-124 200 34

Om oss

Mäklare i Täby som hjälper våra kunder köpa och sälja bostad.

Mitt i finanskrisen 2008 startade Magnusson Mäkleri Täby AB sin verksamhet. Trots att krisen påverkade den rådande marknadssituationen så tvekade vi inte över att följa vår dröm om att vara en trygg och kundnära mäklare i Täby. Vi nådde vårt mål och vi är idag en given aktör på marknaden. Som din lokala mäklare i Täby finns vi här för dig som vill köpa och sälja bostad i Täby.

Dags att sälja din bostad i Täby? Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi som mäklare i Täby kan sälja din bostad!

Vi är det självklara valet av mäklare i Täby

Det hela startade med fyra erfarna mäklare som hade ett brinnande intresse för att göra affärer. Med kunniga mäklare i Täby, ett härligt team och en enorm arbetsinsats har vår verksamhet växt till att bli ett etablerat och omtyckt företag på bostadsmarknaden. I dag är vi 35 anställda fördelade på sex kontor. Förutom försäljning av lägenheter, villor och sjöställen är vi också en av Stockholms största mäklare i Täby av nyproduktion och har även etablerat oss på den kommersiella storhusmarknaden via vårt partnerföretag Rosengren. Som mäklare i Täby har vår målsättning aldrig varit att bli störst. Nöjda och återkommande kunder samt en stolthet över vår arbetsinsats och våra medarbetare är, och förblir, alltid vårt största fokus. Med personlighet, engagemang och hög kompetens har vi lyckats ro många bostadsaffärer i land. Många med slående försäljningsresultat!  

Prisvärd och kunnig mäklare i Täby

När det är dags att köpa eller sälja bostad i Täby är det viktigt att ta hjälp av en bra och kunnig mäklare i Täby som har koll på prisläget i området och vet vad köpare är på jakt efter. Vi har även ett brett kontaktnät av köpare, något som gör att intresset för din bostad är högt redan innan första visningen. 

När du väljer att anlita oss som mäklare i Täby får du en trygg och personlig kontakt som hjälper dig med försäljningen av din bostad. Vi svarar på dina och köpares frågor, håller högklassiga visningar med spekulanter och lägger stort fokus på att försäljningen ska gå så smidigt och enkelt som möjligt. Vi är måna om att våra visningar ska vara en bra upplevelse för intresserade köpare, för att på så sätt leda till en bättre affär i slutändan. Ett arbetssätt som har gjort att vi har fått många nöjda kunder. Så nästa gång du ska sälja bostad i Täby – kontakta oss så hjälper vi som kunniga och prisvärda mäklare i Täby din bostadsaffär i mål!