RING OSS - 08-124 200 34

Mäklare Täby

RING OSS - 08-124 200 34

Sälja bostad

Som mäklare i Täby hjälper vi dig som ska sälja bostad i Täby.

Är det dags för nästa steg i din bostadskarriär? Som erfarna mäklare i Täby hjälper vi dig att sälja din bostad i Täby – enkelt och tryggt! Vi vet att det ofta är ens livs största affär att sälja sin bostad och med oss som mäklare i Täby gör vi allt för att du som säljare ska få ett så högt pris som möjligt för din bostad. Våra mäklare i Täby har lång erfarenhet i branschen och stor lokalkännedom om området. Vi delar gärna med oss av våra bästa tips för att du ska kunna maxa din försäljning. Kontakta oss så berättat vi mer om hur vi som mäklare i Täby kan hjälpa din bostadsaffär framåt! 

Mäklarens 6 bästa tips för att öka värdet på din bostad 

1. Sälj i rätt tid

När du väljer att sälja din bostad kan påverka på vad du får för den. Om du har möjlighet att vänta ska du som villaägare undvika månaderna maj-juni då utbudet på fastighetsmarknaden ofta är som störst. I och med ett ökat utbud minskar även efterfrågan drastiskt. Bostadsrätter är dock inte lika känsliga för årstider och kan säljas året om. Är du nyfiken när det är bäst läge att sälja din bostad i Täby? Kontakta oss som mäklare i Täby så hjälper vi dig med din försäljning!

2. Rensa alla utrymmen

Spekulanter måste kunna se hemmet som "sin" blivande bostad och kan därför påverkas mycket om det är mycket prylar och personliga foton i hemmet. Inför fotografering och visning är det därför viktigt att rensa och städa alla utrymmen i bostaden. 

3. Tvätta fönster

Smutsiga fönster drar ner det första intrycket direkt, skymmer utsikten och släpper inte in ljus på samma sätt som rena fönster gör. Genom att tvätta fönstren noga inför en visning kan spekulanter istället fokusera på det viktigaste – intresset för bostaden. Som erfarna mäklare i Täby har vi flera tips och tricks att dela med oss av inför en visning. Genom att anlita oss så hjälper vi dig från start till mål med din försäljning.

4. Satsa på homestyling

Enkla stylingknep som att satsa på färska blommor, nya kuddar eller att möblera om till en öppnare planlösning kan göra mycket för slutpriset. Du kan självklart styla ditt hem själv men om du är osäker eller inte har det rätt ögat för detaljer så kan det vara en god idé att investera i en stylist. Våra mäklare i Täby hjälper er gärna med kontakter. Tänk på du får dra av kostnaden på vinstskatten för din bostad. Det gäller både kostnader för material som du själv lägger ut för att förbättra din bostad men också arbetskostnaden för att ta in en stylist. 

5. Se över belysningen

Belysning är ett enkelt och billigt knep att skapa mysstämning med, lysa upp mörka vrår, samt punktbelysa det man vill lyfta fram i hemmet. Så se till att lägga till en eller två lampor per rum – det kommer lysa upp mörka vrår och lyfta ert hem. Som mäklare i Täby utför vi visningar både dag och kvällstid – något som gör belysningen ännu viktigare!

6. Glöm inte bort din balkong eller uteplats.

Om din lägenhet eller villa i Täby har en uteplats, trädgård eller balkong ska dessa även ses över gällande rensning, städning och inredning. Även om inte du har gröna fingrar kan den blivande köparen ha och därmed vilja se potentialen av utrymmet. Är du nyfiken på hur mycket din uteplats eller balkong kan göra för priset? Kontakta oss som mäklare i Täby så utför vi en kostnadsfri värdering av bostaden.

Så nästa gång du ska sälja bostad i Täby – ta hjälp av en erfaren och kunnig mäklare i Täby som vet vad som krävs för att öka värdet på din bostad!